Tuvalet yaptıktan sonra penisten idrar çıkması engellenebilir mi?

Faik_Kygsz

Centipat
Daha fazla  
Tuvalet yaptıktan sonra penisten idrar çıkması nasıl engellenir?

Tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle 10-20 defa silerim çünkü idrar bitince ben ayağa kalkınca azıcık da olsa idrar geliyor donumu ıslatıyor bu yüzden peçeteyle siliyorum. idrar bittikten sonra ne yapmalıyım? yıkamalı mıyım? peçeteyle silmeli miyim? küçükken elimle silerdim.

Tuvalet yaptıktan sonra penisten idrar çıkması nasıl engellenir?

Tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle 10-20 defa silerim çünkü idrar bitince ben ayağa kalkınca azıcık da olsa idrar geliyor donumu ıslatıyor bu yüzden peçeteyle siliyorum. İdrar bittikten sonra ne yapmalıyım? Yıkamalı mıyım? Peçeteyle silmeli miyim? Küçükken elimle silerdim.

Umarım oturarak yapıyorsunuzdur. Ayakta yapmak prostat gibi hastalıklara hem de bu tarz sonradan damlama tarzı sorunlara yol açıyor. Kendimden örnek vereyim. Ben namaz kılan biri olarak bu tarz konulara daha fazla dikkat etmem gerektigi için çift peçete koyuyorum. Belli bir süre geçtikten sonra abdest alacagım zaman peçeteyi çöpe atıyorum.

Umarım oturarak yapıyorsunuzdur. Ayakta yapmak prostat gibi hastalıklara hem de bu tarz sonradan damlama tarzı sorunlara yol açıyor. Kendimden örnek vereyim. Ben namaz kılan biri olarak bu tarz konulara daha fazla dikkat etmem gerektigi için çift peçete koyuyorum. Belli bir süre geçtikten sonra abdest alacagım zaman peçeteyi çöpe atıyorum.
Ben oturarak yapıyorum idararımı bitirene kadar bitirince ucunda kalıyor onu peçeteyle almak zorunda kalıyorum alınınca 1-2 dakika sonra tekrar geliyor ve donumu yine idrar yapıyor 1 ayda 16 lı veya 32 li tuvalet kağıdını bitiriyorum :( Annem peçeteyle silme donunu direk çek diyor.

Ben oturarak yapıyorum idararımı bitirene kadar bitirince ucunda kalıyor onu peçeteyle almak zorunda kalıyorum alınınca 1-2 dakika sonra tekrar geliyor ve donumu yine idrar yapıyor 1 ayda 16'lı veya 32'li tuvalet kağıdını bitiriyorum :( annem peçeteyle silme donunu direk çek diyor.

Yaşadıgın sorunu maalesef hepimiz yaşıyoruz dostum. Yaptıktan sonra 2 dakikada bir 10 kere silmene gerek yok. 1 kere sil sonra çift peçete koy geç. Çok fazla kafaya takılacak bir durum değil.

Yaşadıgın sorunu maalesef hepimiz yaşıyoruz dostum. Yaptıktan sonra 2 dakikada bir 10 kere silmene gerek yok. 1 kere sil sonra çift peçete koy geç. Çok fazla kafaya takılacak bir durum değil.
Çift peçete koyunca peçeteye geçicek sonrasında donumuzada geçicek donumuz yine idar olacak.

İdrar yapınca su ile önü yıka sonrasında peçete ile önünü al sonra birşey elie yıkadığın bölgeyi sil :) Ben böyle yaptım ve gelmedi Allah namazını kabul etsin :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı