Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.
Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.
Hocam sorununuzu burda anlattığınıza göre muhtemelen doktora gitmeye çekiniyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ama bu sorun ciddi gibi ilerlemeden doktora gitmelisiniz.
Karbonhidratı azalt, karbonhidrat su tutar zaten 2LT Su içiyormuşsun içtiğin tüm suyu tutar sen de tuvalete çıkamazsın. Bunun yanında suyu arttır 3-4 LT Yap fazla suyun zararı olmaz.