Tuvalete çıkamama sorunu

Worlex

Hectopat
Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.
Dostum bu tip forumlarda bunları sorgulamayın. Sıkıntınız gerçekten önemli gibi. Biz doktor değiliz, bir doktora görünün.

Karbonhidratı azalt, karbonhidrat su tutar zaten 2LT Su içiyormuşsun içtiğin tüm suyu tutar sen de tuvalete çıkamazsın. Bunun yanında suyu arttır 3-4 LT Yap fazla suyun zararı olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı