Tuvalete çıkamama sorunu

Worlex

Hectopat
Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karbonhidratı azaltınca arkadaş eğer tıbbi bir sorunu yoksa sorunun çözüldüğünü yazacaktır o zaman görürsün " nE? " yi

Yediklerime dikkat ediyorum diyen birinin 2 Litreyi tutacak kadar karbonhidrat tükettiğini sanmıyorum. Önerin bana pek mantıklı gelmedi ama peki görürüz

Kahve de içmeyi deneyebilirsin. Bünyen alışık değilse inanılmaz bir diüretik etkisi oluyor @Worlex .

Yediklerine dikkat etse bile günde 150Gr karb tüketse 1gr karb 4 gr su tutar, 150*4 = 600Gr su tutuyor yediği karblar ki bu minimum. yani içtiği su 1.4lt gibi bir şey onu da beyin kas karaciğer böbrek falan kullanıyordur idrara bir şey kalmıyordur.

Lifli yiyecekler tüket hazır gıdalardan uzak dur ve hareket et bir ay içerisinde bir değişiklik görmezsen doktora git.

Aksine baya fazla idrar için tuvalete çıkıyorum
Sağolun cevaplarınız için

Ama başlığa tuvalete çıkamama sorunu yazmışsınız?
Çok fazla çıkıyorsan da kardiyo yaparsan sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

Acı turşu biberlerinden bir kavanoz ye, bakalım çıkıyor musun tuvalete Buna rağmen olmuyorsa, o zaman maalesef derdine derman biz değiliz. Geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…