Tuvalete çıkamama sorunu

Worlex

Hectopat
Bu illet nasıl geçicek bilen var mı? Bol bol su içiyorum günde 2LT yakın Son 4-5 gündür yediklerime dikkat ediyorum gazlı içecekleri azalttım gelmiyor arkadaş. Bu günlük tuvalete çıkan insanlar kadar kıskandığım tip yok ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karbonhidratı azalt, karbonhidrat su tutar zaten 2LT Su içiyormuşsun içtiğin tüm suyu tutar sen de tuvalete çıkamazsın.
nE?

Rahatsızlık oluşturuyorsa doktora gidin. İlaca bağlı kalmayın tabii, ilaçla olacak iş mi bu.

Karbonhidratı azaltınca arkadaş eğer tıbbi bir sorunu yoksa sorunun çözüldüğünü yazacaktır o zaman görürsün " nE? " yi :)

Yediklerime dikkat ediyorum diyen birinin 2 Litreyi tutacak kadar karbonhidrat tükettiğini sanmıyorum. Önerin bana pek mantıklı gelmedi ama peki görürüz :)

Kahve de içmeyi deneyebilirsin. Bünyen alışık değilse inanılmaz bir diüretik etkisi oluyor @Worlex .

Yediklerime dikkat ediyorum diyen birinin 2 Litreyi tutacak kadar karbonhidrat tükettiğini sanmıyorum. Önerin bana pek mantıklı gelmedi ama peki görürüz :)

Kahve de içmeyi deneyebilirsin. Bünyen alışık değilse inanılmaz bir diüretik etkisi oluyor @Worlex .
Yediklerine dikkat etse bile günde 150Gr karb tüketse 1gr karb 4 gr su tutar, 150*4 = 600Gr su tutuyor yediği karblar ki bu minimum. yani içtiği su 1.4lt gibi bir şey onu da beyin kas karaciğer böbrek falan kullanıyordur idrara bir şey kalmıyordur.

Aksine baya fazla idrar için tuvalete çıkıyorum
Sağolun cevaplarınız için
Ama başlığa tuvalete çıkamama sorunu yazmışsınız?
Aksine baya fazla idrar için tuvalete çıkıyorum
Sağolun cevaplarınız için
Çok fazla çıkıyorsan da kardiyo yaparsan sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı