KS KS 7 707286 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 199 25 Kasım 2023 #11 ozguven_askim dedi: Çayın yanında tuzlu daha iyi bence mesela çikolatalı kekin yanında çay yerine süt daha iyi gider ama baklavanın yanında ayran çok iyi gidiyor Genişletmek için tıkla... Baklava ile ayran?
ozguven_askim dedi: Çayın yanında tuzlu daha iyi bence mesela çikolatalı kekin yanında çay yerine süt daha iyi gider ama baklavanın yanında ayran çok iyi gidiyor Genişletmek için tıkla... Baklava ile ayran?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 25 Kasım 2023 #12 68515 dedi: Hocam tam emin değilim ama kuru pasta o yüzden deniyor sanırım ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kurabiye türevi ürünlerden yapıldığı için yaş pastadan tek farkı küçük ve kuru olması. Tatlıya zaafım olduğu için tatlı diyorum ben.
68515 dedi: Hocam tam emin değilim ama kuru pasta o yüzden deniyor sanırım ama tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kurabiye türevi ürünlerden yapıldığı için yaş pastadan tek farkı küçük ve kuru olması. Tatlıya zaafım olduğu için tatlı diyorum ben.