TV+ aboneliği farklı adreste kullanılabilir mi?

Wiggles

Megapat
Daha fazla  
İş yerine Superonline internet bağlatırken kampanyalı fiyat diye kullanmayacağımız halde TV+ dahil paket aboneliği yapmıştık. Şu an evde de Superonline kullanıyorum. İş yerindeki TV+ cihazını alıp eve getirsem çalışır mı kullanabilir miyim? Çalışırsa kullanabilirsem herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerine Superonline internet bağlatırken kampanyalı fiyat diye kullanmayacağımız halde TV+ dahil paket aboneliği yapmıştık. Şu an evde de Superonline kullanıyorum. İş yerindeki TV+ cihazını alıp eve getirsem çalışır mı kullanabilir miyim? Çalışırsa kullanabilirsem herhangi bir yaptırımla karşılaşır mıyım?

TV+ hizmeti Superonline'nin fiber altyapısı üzerinden kullanılabilen bir hizmet.
Eğer evdede fiber altyapı var ise sadece aktivasyon yapılması lazım.
Müşteri hizmetlerine sorun bence.

Evde de fiber altyapısı var fiber internet kullanıyorum. Farklı bir internet aboneliği olduğu için tereddüt ettik herhangi bir cezayla karşılaşır mıyız diye.
Farklı internet aboneliğinde kullanmamız sorun olmaz fakat servisin gelip kurulum yapması gerekiyor anladığım kadarıyla doğru mudur.?

Evde de fiber altyapısı var fiber internet kullanıyorum. Farklı bir internet aboneliği olduğu için tereddüt ettik herhangi bir cezayla karşılaşır mıyız diye.
Farklı internet aboneliğinde kullanmamız sorun olmaz fakat servisin gelip kurulum yapması gerekiyor anladığım kadarıyla doğru mudur?

Kurulumdan ziyade TV+ cihazının sistemden evdeki internet hattına aktivasyon yapılması lazım.
Şu anda bağlasanız bile çalışmayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı