Gwynbleidd11
Megapat
Daha fazla
Bunu bi düşüneyim hocam. Televizyon desteklemiyor diye 4K almama gerek yok diye düşünüyordum da TV'yi değişitirsem dediğiniz gibi tekrar almam gerekecek sonuçta.Bir de tavsiyem hangi cihazı alacaksanız alın mümkünse 4K olanını alın bir iki sene sonra TV değiştirirseniz cihazı en azından değiştirmeniz gerekmez tekrar. Kolay bozulan cihazlar değil zaten 4-5 sene götürür sizi.
Hocam sürekli kullanmayacağım zaten. Yine de göze çarpacak kadar fazla mı oluyor bu takılmalar?Amazon Fire TV'leri tavsiye etme sebebim arayüzünün daha akıcı çalışması. Mi Stick 4K kumandası arasıra takılma yaparken Amazon Fire TV cihazlarında böyle bir şey hemen hemen hiç olmuyor.
Bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. APK'yı bir şekilde yüklerim.Ama nasıl yapacağınızı öğrendikten sonra hiçbir zorluk yaşamadan kurabiliyorsunuz.
Oyun oynamayağım. Aklıma da Google Play hesabı gerektiren ve kullanacağım bir şey de gelmedi şu an.Mesela oyun oynayacağım, Google Play'deki oyunları oynamak istiyorum diyorsanız bir gamepad ile TV ekranında falan o zaman mecburen Google Play hesabı gerektiren Mi Stick almanız gerekiyor.
Peki Amazon Fire ile Google Chromecast arasında hangisini önerirsiniz?