TV+ Huawei STB Q11 Custom ROM yükleme

Yuvarlak soketten kastınız nedir hocam?
3.5mm jack varya. Av kulaklık soketi gibi. Onun içinde buton olması lazum

3.5mm jack var ya. Av kulaklık soketi gibi. Onun içinde buton olması lazum

Bunda yokmuş hocam orada buton. Çok kısıtlı bir cihaz.
Bugün kumanda aldım klavyeli bir şey jelatini açılmamış kullanmışlar açtım sıfır. Ama o klavyeyi Bluetooth olarak da kullanamayız sanırım başka cihazlarla.

Şu an cihazı açıyorum ama menülere giremiyorum açılışta başta Ethernet kablosu takılı değil diye yazı çıkıyor. Takınca da bağlanıyor tarih saat uyuşmadı diyor. 10.2011 de kalmış. Bu cihaz 2011 model ise zaten Android box olmasınada gerek yok bence :D
Siz menülerde nasıl geziyorsunuz. Nasıl kısıtlamışlarsa tarih saati elle ayarlanamada izin vermiyor ekranda yazı var menü tuşlarına geri tuşlarına da bassak işlemiyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-08 saat 19.03.25_c98bfda2.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-08 saat 19.03.25_c98bfda2.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
3.5mm jack var ya. Av kulaklık soketi gibi. Onun içinde buton olması lazum

Bunda yokmuş hocam orada buton. Çok kısıtlı bir cihaz.
Bugün kumanda aldım klavyeli bir şey jelatini açılmamış kullanmışlar açtım sıfır. Ama o klavyeyi Bluetooth olarak da kullanamayız sanırım başka cihazlarla.

Şu an cihazı açıyorum ama menülere giremiyorum açılışta başta Ethernet kablosu takılı değil diye yazı çıkıyor. Takınca da bağlanıyor tarih saat uyuşmadı diyor. 10.2011 de kalmış. Bu cihaz 2011 model ise zaten Android box olmasınada gerek yok bence :D
Siz menülerde nasıl geziyorsunuz. Nasıl kısıtlamışlarsa tarih saati elle ayarlanamada izin vermiyor ekranda yazı var menü tuşlarına geri tuşlarına da bassak işlemiyor.

Çok garip bir kutu bu hocam, tty cihazı ile yapılabilir ama belki. Ayrıca 2011 cihazı değil diye biliyorum, en azından 2015'ten sonra kullanıma geldi Turkcell için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı