TV+ Huawei STB Q11 Custom ROM yükleme

Cihazı xiaomi telefonlardaki kumada programini kullanarak acabilirsin. Ben servis menusune o sekilde girebilmistim. Bence bosuna masraf etme. Hatta ilk yazdigim mesajda buna deginmistim. Bendeki cihazda duruyor oyle. Eger yapabilecegim birsey olursa bildigim kadar yardimci olurum

Xiaomi telefonum yok. Samsung var telefonda kızıl ötesi var mı ki yenilerde.
Masraf değil aslında 20 TL civarına yerlerde duruyor ayak altında her hafta gittiğimde görüyorum bir sürü Turkcell kumandası

Hocam arkasında var ki güç tuşu. Eğer sorununuzu doğru anladıysam.

Xiaomi telefonum yok. Samsung var telefonda kızıl ötesi var mı ki yenilerde.
Masraf değil aslında 20 TL civarına yerlerde duruyor ayak altında her hafta gittiğimde görüyorum bir sürü Turkcell kumandası

Power yerinde kırmızı ışık yanıyor değil mi hocam? Kumanda ile veya @halocanaydin hocamın dediği gibi kızılötesi vericisi olan bir telefondan açabilirsiniz.

Power yerinde kırmızı ışık yanıyor değil mi hocam? Kumanda ile veya @halocanaydin hocamın dediği gibi kızılötesi vericisi olan bir telefondan açabilirsiniz.

Evet adaptörü takınca görüntü geliyor ama sonra kırmızı yanıyor kumandadan açmak gerekiyor. Açma kapama tuşu olsa mouse ile kullanacağım. Akıllı kumanda ile tarattım bulamadı kodunu. İçini açmadım ama işlemcisi ne acaba? Q11 diye Android boxlar mevcut. Onların yazılımını deneyen oldu mu?

Son düzenleme:

Ben denemiştim hocam fareyi, klavye ve mouse desteklemiyor.

hi3798 işlemciye sahipmiş. bu işlemci ile android box lar var. android 9 ddr3 bir sistem olduğu kesin.
Alttaki linkteki q10 pro sanırım uyacak. denemek isteyen varsa.

Nasıl yazdırılıyor hocam? 4 GB depolama az kalmaz mı?

Nasıl yazdırılıyor hocam? 4 GB depolama az kalmaz mı?

Sistemi oraya kurup hafıza karrtı ile kullanılır ama benim amacım batocera gibi bir şey kurmak ya da Android oluyorsa da olur. Yoksa çöp. 50 TL'ye aldım zaten ama cihazı Turkcell ile kullanıp sonradan elinde kalmış insanlar var değerlendirmek lazım. Sonuçta bir TV box.

Flash bellekle atrılır umarım. Hafta sonu kumanda bulabilirsem denerim bende. Yuvarlak sokette reset butonu olması lazım oraya tıklayarak yazılım atılır.

Yuvarlak soketten kastınız nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…