Turkcell'i arayip sormaniz daha garanti olabilir, ben yok diye biliyorum.Herhangi bir üyelik ücreti yok yani.
Turkcell'i arayip sormaniz daha garanti olabilir, ben yok diye biliyorum.Herhangi bir üyelik ücreti yok yani.
Hocam evde uydu çekmiyor onun için dedim normalde ulusal kanallara para vermemek için dedim denerim hocam sonucu paylaşırım.
Hocam ben kullanıyorum, birçok kanalı bedava kullanabilirsiniz birde turkcell modem lazım ve benim kullandığım şekilde daha çok kanal izlemek istiyorsanız paket seçip para ödüyorsunuzArkadaşlar TV için bu uygulamayı indireceğim sadece canlı TV için kullanacağım herhangi bir üyelik ücreti var mı yoksa ücretsiz mi?
Hocam ben kullanıyorum, birçok kanalı bedava kullanabilirsiniz bir de Turkcell modem lazım ve benim kullandığım şekilde daha çok kanal izlemek istiyorsanız paket seçip para ödüyorsunuz.
Özetle: Birçok kanal bedava ama kanal ekleyen paketleri isteğe bağlı alırsanız ek para ödüyorsunuz. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.