Çözüldü YouTube TV PC'den nasıl kontrol edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Normal televizyonlarimizda actigimiz ve telefondan baglanip kontrol ettigimiz YouTube'u nasıl bilgisayarimda acarim? Yani bilgisayarimda acik olup telefondan kontrol edilebilmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunlar için Chrome eklentileri var rastgele bir eklenti buldum ancak daha popüler puanı yüksek olan varsa siz de birini tercih edebilirsiniz. Bulduğum eklenti bu; Youtube For Tv eklentiyi kurun ardından Youtube Tv sayfasına gidin. Ayarlar butonuna basın ve TV kodu ile bağlan deyin yönlendirmeleri uygulayın ve artık telefondan kontrol edebilirsiniz.
Bunlar için Chrome eklentileri var rastgele bir eklenti buldum ancak daha popüler puanı yüksek olan varsa siz de birini tercih edebilirsiniz. Bulduğum eklenti bu; Youtube For Tv eklentiyi kurun ardından Youtube Tv sayfasına gidin. Ayarlar butonuna basın ve TV kodu ile bağlan deyin yönlendirmeleri uygulayın ve artık telefondan kontrol edebilirsiniz.

Çözüm
Başlık farklı, metin farklı.

Bilgisayarındaki Youtube'u telefondan mı kontrol etmek istiyorsun?
Evet kusura bakmayin yaziyi hizli yazmistim

Ise yaradi sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…