TV Plus'a başka yazılım yükleme imkanı var mı?

mmwero1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çoğunuzun da bildiği gibi Turkcell Tv Plus'ta sadece Youtube'a girebiliyoruz ve bu çok durum can sıkıyor. Buna herhangi bir şekilde örneğin Mi Box'un yazılımını, işletim sistemini yükleme şansım var mı? Telefona tablete rom atabiliyoruz buna neden atamayalım? Günlerdir kafama takılıyor internette bununla alakalı hiçbir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar çoğunuzun da bildiği gibi Turkcell TV Plus'ta sadece YouTube'a girebiliyoruz ve bu çok durum can sıkıyor. Buna herhangi bir şekilde örneğin mi Box'un yazılımını, işletim sistemini yükleme şansım var mı? Telefona tablete ROM atabiliyoruz buna neden atamayalım? Günlerdir kafama takılıyor internette bununla alakalı hiçbir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam tablet telefon Android temel kullanıyor. O cihaz kendine özgü saf yazılım kullanıyor.

Hocam tablet telefon Android temel kullanıyor. O cihaz kendine özgü saf yazılım kullanıyor.
Donanım özelliklerine baktım neden desteklemesin ki? Yeterli işlemciye rame sahip
Hayır atamazsınız.
İçindeki ROM ona özel yazılmıştır.
Android TV donanımı desteklemez.
Android, Windows özelleştirilebiliyor ya peki bunun işletim sistemiyle oynayabilir miyiz?

Tv plus kutusuna uygulama yükleyebilmek için günlerdin uğraşıyorum olmuyor kime sorsam yok olmaz diyor para vermeden hiçbir şey izleyemiyoruz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı