TV’de Ekranın Mavileşme Sorunu

GodXL

Decapat
Katılım
1 Haziran 2019
Mesajlar
35
Çözümler
1
Arkadaşlar elimde bir televizyon var. 3 tane HDMI girişi var. Hangi girişe HDMI kablosunu takarsam takayım yaklaşık 10 dakika normal çalışıyor, 10 dakika sonra ekran resimdeki gibi maviye dönüyor. Bazen ses de gidiyor, sonra bir süre sonra düzeliyor ve tekrar bu hale geliyor. Anlayacağınız gidip geliyor. Televizyonu 10 Euro’ya aldım. yapabileceğim bir şeyse kendim yapacağım ama daha zor bir şeyse atıcam direkt çöpe. Sorunu anlayan var mı? Ben araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

DB80F11B-6421-41AB-84FA-17AC855555C3.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aydınlatma ledleri bozuk olabilir. Eğer öyle ise tamiri televizyonu aldığınız fiyattan daha yüksek olur. Kendiniz de parçayı alıp tamir edebilirsiniz ama riskli. Panele zarar gelebilir. Bilen birilerinin yapması daha doğru olur. Fakat zaten 10 Euro'ya aldım, macera arıyorum derseniz siz bilirsiniz. :)
 
Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi sorun ledlerde gibi servise yaptırmak da epey bi tuzlu. Ben daha önce LG tv’yi servise yaptırmak yerine bir tamirciye yarı fiyatına yaptırdım. Lakin 3-4 ay sonra yine bozuldu. Benim Tv’de ses vardı görüntü yoktu. Kısacası ucuz yollu yaptırmanızı da tavsiye etmem.
 
Adem helvacı bu konuda profesyonel destek vermekte. Ürünü ücretsiz olarak ona kargolayabilir uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı