TV'den PC'ye ses aktarımı

Quhurushatto

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar.
PlayStation 5 ile oyun oynarken görüntü için Samsung M7 monitör, takım arkadaşlarım ile iletişim için PC'den Discord, ses ve mikrofon için ise SteelSeries Arctis 1 Wireless kullanıyorum.
Samsung M7 monitörün ve PS5'in AUX çıkışı bulunmamakta. Mevcutta oyun seslerini DualSense kontrolcünün üzerindeki 3.5 mm kulaklık çıkışına AUX kablosu bağlayarak PC'ye aktarıyorum. Fakat AUX paraziti problemi yaşıyorum ve kablosuz kontrolcüde kablo olması rahatsızlık veriyor.
Samsung M7 monitörde Bluetooth hoparlör ve Wi-Fi hoparlör arama seçeneğim var. Bluetooth hoparlör araması yapınca PC'yi görmüyor.
Bilgisayarda dahili bulunan Bluetooth cihazını Samsung M7 monitöre Bluetooth hoparlör gibi göstermeye çalışıyorum. Veyahut PC'den evdeki ağa sanal Wi-Fi hoparlör de oluşturabilirim. Fakat çözümünü bir türlü bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
mikser gibi 3 üncü bir ara cihaz kullanınca kulaklıın yazılımı aktif olmayacagı için ses kalitesinde ciddi anlamda düşüş yaşanıyor. Ayrıca kullandığım monitörde aux çıkışı bulunmadığı için yine cıkmaz yola giriyor.
En uygun yol şimdilik bluetooth reciever almak ps 5 içinde bluetooth dongle almak gibi duruyor.
elimdeki reciever ile tv den ses aldım fakat kalitesiz birşey.
şimdilik PS5 uyumlu usb bluetoooth dongle ve pc ye takmak için usb reciever araştırıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı