TVS Apache RTR 200 alınır mı?

183 boy 93 kg ile rtr 200 kullanıcısıyım. Motor hem boy ve cüsse olarak küçük kalıyor. İlk motosikletim olduğu için ben memnunum. Hız yapma merakın yoksa bence tatmin eder. Aynı fiyat aralığında alabileceğin daha iyi bir motor yok. 2. el bilemiyorum. Ve bir servis problemi var. Parçaları internetten kendin bulup takmayı falan öğrenirsin bu motorla.

Hocam servis problemi ilden ile değişiyor yaşadığım şehirdeki servis lastiğini getir takayım, koruma demirini getir onu da takarım her şeyi yapıyor adamlar.

Şimdi yeni bir seçenek olarak n 250'lere bakıyorum daha büyük bir motor gibi geldi bana ve TVS'ye göre daha sorunsuz diye biliyorum 100 bin TL bandında ikinci elleri var temiz ona bakacağım.

Hocam servis problemi ilden ile değişiyor yaşadığım şehirdeki servis lastiğini getir takayım, koruma demirini getir onu da takarım her şeyi yapıyor adamlar.
Hocam yapmasına yapıyorlar ya, ben yanlış anlatmışım. Parça da buluyorsun zaten. İnternette hemen her şey oluyor, veya servis sipariş verebiliriz diyor. Ancak benim internetten 300 TL'ye aldığım parçaya 1500 TL fiyat çekiyorlar. Uçmuşlar yani. Böyle bir durumda hiç mantıklı gelmiyor servise gitmek. Ben şimdi 2000 km'deyim yağ ve hava filtresini kendim aldım. Değiştireceğim, garanti çok umurumda değil zaten ne olursa olsun garanti kapsamında olmayacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı