TVS Apache RTR200 4V FI E4 2022 modelde Bluetooth var mı?

dawnn

Hectopat
Katılım
5 Kasım 2020
Mesajlar
386
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcısı
Arkadaşlar selam. Yukarıda da belirttiğim gibi bir arkadasın demesi üzerine Bluetooth olduğunu ve uygulaması üzerinden yön tarifi, nereye park ettiğimi falan görebiliyormusum fakat ben ayarını yapamadım ya da yok anlamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Ekranın solunda bulunan "M" tuşuna uzun süre basıp 2. ekran açılıp, "M" tuşuna tek tek basıp Bluetooth yazısı gelene kadar bas. Uygulaması indirip, oradan Bluetooth eşleşmesi yapılarak kontrol ediliyor.
 
Ekranın solunda bulunan "m" tuşuna uzun süre basıp 2. ekran açılıp, "m" tuşuna tek tek basıp Bluetooth yazısı gelmesi lazım. Uygulaması indirip, oradan Bluetooth eşleşmesi yapılarak kontrol ediliyor.

Bunu denedim evet fakat Bluetooth yok yazmıyor. Clock mph RPM falan var sadece uzun basınca açılan sekmede.
 
Deniyorum simdi.

2. ekranda saat ayarının üstüne gelip, ekranın sağında bulunan tuşa basıp, ardından M tuşuna basar mısınız?
Saati değiştiriyor sadece
 
Son düzenleme:
Bluetooth'a bağlanmak için başka bir yöntem kalmadı. Normalde gelmesi lazım Bluetooth yazısı.
TVS yetkili servise gitmeniz iyi olur.

Durumu öğrendim. 2 model üretilmiş biri Bluetooth'lu biri bluetoothsuz. Bluetooth'lu olanın üstünde smartxonnect yazıyor bende oyle bir şey de yok yardımın için teşekkürler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı