Hocam şu an Hero’nun piyasası 70-75k civarı olmuş. Aslında ocak sonu için bakıyorum da Activa için sıraya girmek yerine alınır mı bu fiyata?Hero isteklerinin hepsini fazlasıyla karşılıyor.
Activa bulamazsın, tamamen kara borsaya düşmüş durumda. Aşırı fahiş fiyatta, Hero da Honda gibidir kalite olarak zaten zamanında Honda üreticisiydi.Hocam şu an Hero’nun piyasası 70-75k civarı olmuş. Aslında ocak sonu için bakıyorum da Activa için sıraya girmek yerine alınır mı bu fiyata?
Evet hocam zaten şu an içime sinen motor Hero ama keşke 70k yerine 50k civarı olsaydı. Hero zamanında Honda ile ortaklık yapmış, çoğu Çin markasından da kaliteliymiş ama 2.elde Honda gibi değerini korur mu sizce? Sırf bu yüzden Activa'da yan seçenek olarak aklımda kaldı. Ocak gibi Activa'ların stok sorunun biteceğini bilsem direkt ön sipariş vereceğim ama bu piyasada her şey belirsiz. Nereye kadar böyle gidecek, 23 modellerin seneye bayilerin elinde patlaması gerek.Activa bulamazsın, tamamen kara borsaya düşmüş durumda. Aşırı fahiş fiyatta, Hero da Honda gibidir kalite olarak zaten zamanında Honda üreticisiydi.
Ocakta stok gelse yine büyük yerler alıp stok yapacak ve pahalıya satacak. Keşke cidden 50K olsaymış sanki 2-3 hafta önce o civardaydı ama değişti sanırım. Parça sıkıntısı çekmezsin, hatta 3 gün içinde parçası gelmez ise bedava veriyorlar. 5 yıl da garantisi var. Japonlar kadar uzun dayanıyor motoru.Evet hocam zaten şu an içime sinen motor Hero ama keşke 70k yerine 50k civarı olsaydı. Hero zamanında Honda ile ortaklık yapmış, çoğu Çin markasından da kaliteliymiş ama 2.elde Honda gibi değerini korur mu sizce? Sırf bu yüzden Activa'da yan seçenek olarak aklımda kaldı. Ocak gibi Activa'ların stok sorunun biteceğini bilsem direkt ön sipariş vereceğim ama bu piyasada her şey belirsiz. Nereye kadar böyle gidecek, 23 modellerin seneye bayilerin elinde patlaması gerek.
Evet hocam haklısınız, bir iki ay önce 50k civarına alan arkadaşların yorumlarını gördüm şimdi. Yılbaşına doğru almayı düşünüyorum, Hero hakkında fikrim kesinleşti, teşekkürler.Ocakta stok gelse yine büyük yerler alıp stok yapacak ve pahalıya satacak. Keşke cidden 50K olsaymış sanki 2-3 hafta önce o civardaydı ama değişti sanırım. Parça sıkıntısı çekmezsin, hatta 3 gün içinde parçası gelmez ise bedava veriyorlar. 5 yıl da garantisi var. Japonlar kadar uzun dayanıyor motoru.
Rica ederim, hayırlı sürüşler dilerim.Evet hocam haklısınız, bir iki ay önce 50k civarına alan arkadaşların yorumlarını gördüm şimdi. Yılbaşına doğru almayı düşünüyorum, Hero hakkında fikrim kesinleşti, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.