TVS Raider 125 için lastik önerisi

Arkadaşlar kız arkadaşım için lastik bakıyorum da bunlar aynı mı anlayamadım pek bir bilgim yok. Bunlar tavsiye ediliyor sanırım. Farklıysa hangisi daha iyi? Kışın çok kötü havalarda kullanılmayacak ama idare etsin yine. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• IMG_5445.png
    IMG_5445.png
    272 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5444.png
    IMG_5444.png
    196,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_5443.png
    IMG_5443.png
    274,8 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar kız arkadaşım için lastik bakıyorum da bunlar aynı mı anlayamadım pek bir bilgim yok. Bunlar tavsiye ediliyor sanırım. Farklıysa hangisi daha iyi? Kışın çok kötü havalarda kullanılmayacak ama idare etsin yine. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar.

Aynı onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iyi ama kışın karda zorlar birde eğer yağmur fazla ise biraz kaya bilir onun yerine 400 tl daha koy bunu al

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250908_234817_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250908_234817_Trendyol.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 12
Hocam 1 yıldan fazla oldu ama durum ne?

Merhaba mesajı biraz geç gördüm ama anlatayım. Ben anlas MB34'ü taktım sıcak ya da yağmursuz havada ciddili manada tutuş ve frenlerini hissettiriyor. Virajlara girerken stock lastiğe göre epey güven veriyor. Kışında kullandım bu lastiği stock lastiğe göre bayağı bir farkını anlıyorsun ama tabii motorun frenlerinde ABS yok frene ona göre basman lazım. Kışın sürerken zaten çoğu lastikte sıcak ve kuru havalardaki tutuşu alamıyoruz maalesef, ama stock lastiğe göre farkı hissediyorsun. Lastiğimi bir daha değişecek olsam yine MB34'ü alırdım. Bu bütçelerdeki bence en iyi lastik denilebilir. Kışlık lastik almanı önermem sıcak havalarda tutuşu düşüyor kullanan arkadaşlarım yazın değiştiriyordu bence gerek yok. Ben İstanbul'da yaşıyorum kışın çok bir kar yağışı olmuyor yaşadığın yerde kışın kar yağışı çok oluyorsa winter grip alabilirsin ama aksi halde MB34'ü sana öneririm. Ben MB34'ü taktığım günden beri çok memnunum, aktif olarak da kullanıyorum. Sadece ilk ~200km lastik rodajı var o süreçte dikkatli olman gerekiyor. Aklına takılan soru olursa sorabilirsin.

MB34'ü tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı