TVS Raider 125 swap atılır mı?

Emre173181

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda TVS Raider 125 almayı planlıyorum. Ufakta bir proje var kafamda ehliyetim A1 olduğu için 125 CC üstü motor kullanamıyorum. Acaba KTM Duke 390 sandık motor alıp TVS raidera koyabilir miyim? Çok merak ediyorum (kendim araba tamircisiyim montajı falan ben yapacağım)

Şaseye sığacağını asla düşünmüyorum sığsa bile raider 125 kampana frenleri var arkada ve lastikleri çok ince. Gereği yok. Bunun yerine 2 yıl daha bekle adam akıllı al istediğini. Veya a1 ehliyetini al istediğin motoru al ehliyetsizlikten değil yetersizlikten ceza yersin yinede gerek yok daha 16 yaşındasın 2 yıl deneyim kazanırsın işte.

Şaseye sığacağını asla düşünmüyorum sığsa bile Raider 125 kampana frenleri var arkada ve lastikleri çok ince. Gereği yok. Bunun yerine 2 yıl daha bekle adamakıllı al istediğini. Veya A1 ehliyetini al istediğin motoru al ehliyetsizlikten değil yetersizlikten ceza yersin yine de gerek yok daha 16 yaşındasın 2 yıl deneyim kazanırsın işte.

Hiçbir şey yapılmaz mı silindir yükseltmek falan oynamak istiyorum motorla en sonunda 115 alacağım :D

Anlıyorum gençsin bizde o yollardan geçtik fakat dediğin mantıklı ve güvenli bir şey değil. A2 ehliyet alınca 18 yaşında istediğin gibi motorunu alırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı