TVS Raider 125 vs Pulsar NS 125

Daha fazla  
Merhaba. Ehliyete yazıldım ve ehliyet alınca motor almayı düşünüyordum. Önce 70bin olduğu için TVS Raider alacaktım ama zam geldi ve 98k oldu. Ns 125 120bin civarı ve hangisini alsam karar veremedim. İlk motorum başlangıç motoru olacak. Sizce hangisi daha iyi? Kronik sorunları veya ne gibi sorunları var 2 motorun da? Yazabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ehliyete yazıldım ve ehliyet alınca motor almayı düşünüyordum. Önce 70bin olduğu için TVS Raider alacaktım ama zam geldi ve 98k oldu. Ns 125 120bin civarı ve hangisini alsam karar veremedim. İlk motorum başlangıç motoru olacak. Sizce hangisi daha iyi? Kronik sorunları veya ne gibi sorunları var 2 motorun da? Yazabilirseniz sevinirim.

Bende Raider var 24 başı 75'e 9 taksitle almıştım 125CC motora fazla para verilmez gözündeydim zaten bundan önce de drift alacaktım ama onda taksitle 15k üstüne koyuyordu 80 85 falan oluyordu bende bu motora bu para değmez dedim ve Raider almıştım ilk baştada NS125 alacaktım yanımdaki arkadaşlar hızlı falan dedi bir de zam yedi ona da değmez dedim ama milletin dediğine göre NS125 çok hantalmış hiç denk gelip sürmedim ama birkaç defa yolda görmeden beraber gittim onda da Raider önde gidiyordu ama ABS yok bu biraz kötü ilk motor için zaten bütün 125CC'ler yavaş para sıkıntın yoksa al ns geç ya kara düzen motor parçası bakkalda bile vardır ama şunu söyleyeyim servisleri rezalet hiçbir türlü sorununu çözmezler anca bakımdan para araklarlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı