Çözüldü TVS Raider marş basmıyor ve uyarı veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

milwer

Hectopat
Daha fazla  
Motor 2000km'de geçenlerde benzin almak için benzinlikte durdum kontağı kapattım benzinimi aldıktan sonra motoru tekrar çalıştırmak için marşa bastım.
Sonrasında ise motor marş almadı ve ekranda üçgen içerisinden ünlem işareti olan bir arıza ışığı yandı ve çalışmadı, 4-5 kez denedikten sonra da motor elektrik kesti, gösterge gitti. Birkaç kez denememden sonra anca çalıştırabildim.

Benim gibi bu durumu yaşayan başka birisi varsa ve çözümünü biliyorsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Hocam çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz bende aynı sorunu yaşıyorum motor daha 130kmde.

Hocam akünün kutup başlarından kaynaklanan bir sorun kutup başlarını kontrol edip birazcık kurcalasanız sorun yüksek ihtimalle çözülecektir benimkisi bu şekilde çözüldü.
Hocam çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz bende aynı sorunu yaşıyorum motor daha 130kmde.

Hocam akünün kutup başlarından kaynaklanan bir sorun kutup başlarını kontrol edip birazcık kurcalasanız sorun yüksek ihtimalle çözülecektir benimkisi bu şekilde çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı