TV'ye HDMI ile USB bağlanır mı?

HDMI giriş yeri görüntü amaçlı olduğu için yardımcı bir cihaz da olsa USB belleğin çalışacağını düşünmüyorum maalesef. TV de en az 2 USB girişi olması gerek 2 girişi de bozmuşlar mı? TV ye bağlı uydu alıcısı var ise onun USB girişini kullanabilirsin yoksa başka türlü olmaz herhalde.
Uydu alıcısı varda dandik bir tane koymuşlar. USB girişi yok maalesef. Şimdi USB olan bir tane alayım parasını verip desem kullandırmazlar :)
Digiturk alalım Er'ler kendi aramızda para toplayıp dedik ona da izin vermediler. Maçları falan komutanlarla Rütbeli gazinosunda izliyorum bazen izin alıp :)

HDMI başka şey USB başka şey ama bir ucu telefonların şarj girişine takılıp diğer ucu HDMI olan görüntü aktarıcilar var telefona videoyu yükleyip öyle açabilirsiniz

USB girişi olan bir uydu alıcısı almak en mantıklısı gibi şu durumda. Artık bizdeki uydu alıcısını bozup yerine kendimiz bir tane USB olandan almaya çalışırız :D
Yorumlar için herkese teşekkürler. USB'li Uydu alıcısı tavsiye edecek varsa tavsiye alabilirim :)

HDMI giriş yeri görüntü amaçlı olduğu için yardımcı bir cihaz da olsa USB belleğin çalışacağını düşünmüyorum maalesef. TV'de en az 2 USB girişi olması gerek 2 girişi de bozmuşlar mı? TV'ye bağlı uydu alıcısı var ise onun USB girişini kullanabilirsin yoksa başka türlü olmaz herhalde.

Flash converter HDMI.
Cihazı sayesinde 2.0 yapısındaki flash discler başka bir cihaza HDMI olarak bağlanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı