eyyüp sabri Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Biliyorum bıraz saçma gelebılır 1 monitörüm var bir de 30 ınç eski TV var ekran kartında 1 HDMI, 1 DVD'ı, bir de 1 Display Port var. Ben bu TV'yi 2. ekran olarak Display Port HDMI çevirivicı alsam görüntüyü aktarabilir miyim?
Biliyorum bıraz saçma gelebılır 1 monitörüm var bir de 30 ınç eski TV var ekran kartında 1 HDMI, 1 DVD'ı, bir de 1 Display Port var. Ben bu TV'yi 2. ekran olarak Display Port HDMI çevirivicı alsam görüntüyü aktarabilir miyim?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #2 Aktarırsınız. Ama direkt HDMI kablosuyla bağlamanız daha iyi olur. Dönüştürücülerde bazen sorun çıkabiliyor. Artı 0 Eksi
Aktarırsınız. Ama direkt HDMI kablosuyla bağlamanız daha iyi olur. Dönüştürücülerde bazen sorun çıkabiliyor.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #3 Pluxy01 dedi: Aktarırsınız. Ama direkt HDMI kablosuyla bağlamanız daha iyi olur. Dönüştürücülerde bazen sorun çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dönüştürücüler bazen görüntü vermeyebiliyor. Artı 0 Eksi
Pluxy01 dedi: Aktarırsınız. Ama direkt HDMI kablosuyla bağlamanız daha iyi olur. Dönüştürücülerde bazen sorun çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dönüştürücüler bazen görüntü vermeyebiliyor.