Çözüldü TWD1 Save Dosyalarını Definitive Edition'a Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Pigasor05

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Esenyurt/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB
Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB
Arkadaşlar selamlar. Steam'den TWD sezon 1 satın almıştım ve yaklaşık 3 bölüm bitirmiştim. Ancak geçenlerde Epic Games'ten TWD Definitive Edition satın aldım ve Steam'deki Save dosyalarını aktarmayı denedim fakat olmadı. Belgeler üzerinden birinci oyunun içinde bulunan tüm Save dosyalarını, Definitive Edition'un belgeler kısmındaki dosyalarına attım fakat oyun açılmadı. Attığım Save dosyalarını sildikten sonra açıldı. Açılıp açılmamasının Save dosyalarıyla ilgili olduğu kesin. Save dosyalarını nasıl Definitive Edition'a aktarabilirim? Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller. :)

Çözüm
"Unfortunately, save data and choices from previous standalone releases of The Walking Dead cannot be imported into The Telltale Definitive Series."

Daha önceki sürümlerin kayit dosyalari Definitive sürümüne aktarilamaz demisler.
"Unfortunately, save data and choices from previous standalone releases of The Walking Dead cannot be imported into The Telltale Definitive Series."

Daha önceki sürümlerin kayit dosyalari Definitive sürümüne aktarilamaz demisler.

Çözüm

Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı