Sürprizbozan TWD'yi 7 sezondan sonrası izlenir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aynı şekilde bende. Zombilerin asıl tehdit olduğu bütün filmler diziler çok ilgimi çekiyor ama TWD'de bir sezondan sonra işler hep "mahalle kavgasına" döndüğü için ilgiyi azalttı. Fakat ben zombi hayranı olarak sonuna kadar bitirdim. Kaldı ki bence en iyi zombi dizisi.

Kaç tane zombi dizisi var?

Son sezonlar bana biraz sıkıcı geldi ama izlenir yine de, TWD sonuçta...

Beni de sarmamıştı bitirdim diziyi ama S8'den sonra öncekiler kadar hevesle izlemedim.

Bırakma sakın 8. sezona kadar çok keyifli.

İlk 7 sezondaki insanlarla son sezondaki insanlar gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Tdog bile özledim. Rikin negandan korkması falan diziden soguttu beni.

Anlayamadım. Kim kiminle beraber olmuş

Bu TWD olmadı ama yeni çıkacak dizide kesinlikle olacak.

İlk 7 sezondaki insanlarla son sezondaki insanlar gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Tdog bile özledim. Rikin negandan korkması falan diziden soguttu beni.

S8 sonuna kadar izleyin en azından.

Rick korkmaz, şartlara uygun davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…