Sürprizbozan TWD'yi 7 sezondan sonrası izlenir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
7.sezonun yarısı gibi bırakmıştım. Ama bırakma nedenim dizinin sürekli aynı döngüde ilerliyor olmasıydı, bir düşman çıksın, ekipten 1-2 kişi ölsün ama yine de düşman yenilsin. Sürekli bu tekrar edince sıkılıp bıraktım. Zombilerin asıl tehdit olduğu zamanlar daha keyifliydi. Ama 7.sezonun yarısında bıraktıktan sonra geçenlerde dizinin final bölümünün çıktığını öğrenip, hiç aradaki sezonları izlemeden direkt olarak finali izledim. İyi ki aradaki bölümleri izlememişim kaybettiğim hiç bir şey olmamasını geçtim, ciddi bir vakit kazanmışım. Zira vasatlaşıyor diye bıraktığım dizi çok kötü bir duruma düşmüş. İyice ergen dizisi ve altı kitleye hitap etmeye başlamış. Hele final bölümünün sonu o kadar kötüydü ki ne desem bilemiyorum. Yeni dizi reklamı yaparak final vermek, Lost ve Game Of Thrones finallerine bile hakaret oldu benim için.
Aynı şekilde bende. Zombilerin asıl tehdit olduğu bütün filmler diziler çok ilgimi çekiyor ama TWD'de bir sezondan sonra işler hep "mahalle kavgasına" döndüğü için ilgiyi azalttı. Fakat ben zombi hayranı olarak sonuna kadar bitirdim. Kaldı ki bence en iyi zombi dizisi.

Aynı şekilde bende. Zombilerin asıl tehdit olduğu bütün filmler diziler çok ilgimi çekiyor ama TWD'de bir sezondan sonra işler hep "mahalle kavgasına" döndüğü için ilgiyi azalttı. Fakat ben zombi hayranı olarak sonuna kadar bitirdim. Kaldı ki bence en iyi zombi dizisi.

Kaç tane zombi dizisi var?

Beni de sarmamıştı bitirdim diziyi ama S8'den sonra öncekiler kadar hevesle izlemedim.

İlk 7 sezondaki insanlarla son sezondaki insanlar gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Tdog bile özledim. Rikin negandan korkması falan diziden soguttu beni.

Anlayamadım. Kim kiminle beraber olmuş :D

Bu TWD olmadı ama yeni çıkacak dizide kesinlikle olacak.

İlk 7 sezondaki insanlarla son sezondaki insanlar gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Tdog bile özledim. Rikin negandan korkması falan diziden soguttu beni.

Bu TWD olmadı ama yeni çıkacak dizide kesinlikle olacak.
S8 sonuna kadar izleyin en azından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı