WhoMind7
Decapat
- RAM
- Corsair Vengeance 2X8 16 GB
- Ekran kartı
- ASUS RX 580 8 GB
- Anakart
- MSI A320M-A PRO
- İşlemci
- R5 2600X
Merhaba arkadaşlar, en baştan başlıyorum 1 ay önce i7. 860 islemcili ve Turbox'un tam hatırlamıyorum eski bir anakartı muhtemelen H55, RX560'li bir sistemim vardı. Bu sistem sorunsuz çalışırken Tweak yaptiktan sonra kapandı ve sonra klavye, mouse ile görüntü gelmemeye başladı sadece kasa çalışıyordu ama acilmiyordu ve ben sorunu çözemediğim için anakartı kurcalayıp kisa devre yaptırdım. Ardindan bütün parçaları değiştirdim. Güncel parçalarımı sayıyorum MSI A320M-A Pro, Ryzen R5 2600X, Corsair Vengeance 2x8 GB RAM, ASUS RX 580 8 GB bu sistemi 1 ay sorunsuz bir şekilde kullandiktan sonra dün Discord'dan tekrar Tweak yaptım (latency düşürme vesaire için aralarında GPU ve islemci Tweak'leri de vardı) ardindan kasayı kapatıp açtım açıldı ancak bir daha kapanınca açılmadı ve eski sorun oluştu butun parçalar sıfır olmasina rağmen. Yine kasa çalışıyor ancak klavye mouse ve monitör yok(onceki sorun oluştuğunda da Tweak yapmıştım o yuzden sorunun Tweak'lerden kaynaklandığını düşünüyorum) bu sorun yaşandığında eski RX 560 ekran kartımı anakarttan çıkardığımda klavye ve farenin çalıştığını gördüm ancak APU olmadığı icin görüntü gelmedi. Bende sorunun GPU olduğunu düşünerek bugün RX 580 8 GB modelini aldım ve taktığımda aynı sorun devam ediyordu. Yardımınızı bekliyorum.