Twisted Minds 24 TM24FHD100 IPS alınır mı?

Bütçe
2700

Hocam iyi geceler N11 de indirim kuponum vardı ve bir riske girip twisted monitörü satın aldım iki gündür kullanıyorum deneyimlerimi aktarabilirim isterseniz.

Hocam iyi geceler N11 de indirim kuponum vardı ve bir riske girip twisted monitörü satın aldım iki gündür kullanıyorum deneyimlerimi aktarabilirim isterseniz.

Tabii ki aktar. Memnunsan memnunum yaz bunda sorun yok.
Bir UFO testi paylaş, IPS Glow testi paylaş mesela.
Renkli alanlarda renkler nasıl görünüyor az ondan bahset. Düşünenler için faydan dokunmuş olur.

Tabii ki aktar. Memnunsan memnunum yaz bunda sorun yok.
Bir UFO testi paylaş, IPS glow testi paylaş mesela.
Renkli alanlarda renkler nasıl görünüyor az ondan bahset. Düşünenler için faydan dokunmuş olur.

Artılarını ve eksilerini söyleyeyim, aklıma geldikçe ekleme yaparım.

Artıları: Monitör IPS panel ve renk kalitesi bu bütçe için oldukça iyi.(telefondan çekince tam kalitesi belli olmuyor o yüzden fotoğraf atmayacağım) monitör ince ve şık duruyor, hopörleri var ses kalitesi normal ve yüksek ses verebiliyor. Menüsü Türkçe dil destekliyor. AMD FreeSync destekliyor,(ama zaten piyasadaki hemen hemen birçok monitörde var) ışık sızması sorunu yok denecek kadar az.

Eksileri: Belli bir oranda ghosting var,(fotoğraf olarak atacağım) monitör çok güzel duruyor ve ince demiştim bunun dezavantajları da var sallantılı bir masada düşerse sıkıntı olma ihtimali var,(ayakları sağlam kendisi sağlam duruyor) DP girişi yok o yüzden maalesef NVIDIA G-SYNC özelliği de yok.

Şu anlık bu kadar arkadaşlar aklıma bir şey gelirse ekleme yaparım, ayrıyeten bir aylık kullanım sonrasında burada yine fikirlerimi paylaşacağım.

Ghosting testi:

Son düzenleme:
Bütçesine göre yapı kalitesi düşük olması normal. DP portu 75Hz/1080p monitörlerin çoğunda zaten olmuyordu. Büyük eksiklik değil ama olsa iyi olurdu. Benim paylaştığım MSI'da var mesela çünkü.
Görüntü kalitesi IPS'lerde giriş seviyesi IPS olsa bile arka aydınlatma sayesinde canlı gözükür bu da normal. Ghosting düşük olabilir çünkü performans monitörü odaklı üretilmemiş bir monitör. Siyah iz attığın resimde göremedim. Akıcı görüntüyü görmek lazım. Burada daha çok overshoot görür gibi olmuş.

10 üzerinden 3 puan veririm. O da parasını belli oradan hak etmiş.

10 üzerinden 3 puan veririm. O da parasını belli oradan hak etmiş.

Katılıyorum daha önce de vurgulamıştım ikinci monitör olarak aldım bunu, şu anlık fiyatına göre normal geldi bana dediğim gibi bu üç günlük kullanım sonucu vardığım sonuçlardı ilerleyen günlerde bir sorun problem çıkarsa yine paylaşırım bu post altına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…