Twisted minds monitör alınır mı?

Bütçe
0

ZVGambler

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Twısted Mınds 23.6" TM24RFA Fhd 180Hz 1ms HDMI Dp Kavisli Adaptıve Sync Çer
Şoka 4 Ocak 2023 tarihinde gelecek olan bu monitör fiyatı ile Gaming monitör almak isteyen birçok kişinin dikkatini çekmiş durumda ne düşünüyorsunuz? Bana pek güvenilir durmadı lakin diğer sitelerde satan satıcılara baktığım zaman güvenilir satıcılar bu ürünü satmaya başlamış bknz: Gamersarena. Markayı ilk defa duyuyorum biraz araştırma yaptım lakin pek bilgi bulamadım anladığım kadarıyla yeni bir üretici.

Gaming sektörüne yeni girmiş bir marka. Kendi firmaları var aslında. Marka altına yeni bir marka ile ürün oluşturmuşlar. Bence fason bir ürün pazarlıyorlar.
TwistedMinds.Brand sayfaları bu. İletişim kısmına baktığınızda ZEMEZ Lab sizi bu firmaya yönlendiriyor. Pazar kazanmak için oyuncu ekipmanlarına yönelmişler gibime geliyor.
Asla alınmaz. Çok erken bir alışveriş olur.

Gaming sektörüne yeni girmiş bir marka. Kendi firmaları var aslında. Marka altına yeni bir marka ile ürün oluşturmuşlar. Bence fason bir ürün pazarlıyorlar.
TwistedMinds.Brand sayfaları bu. İletişim kısmına baktığınızda ZEMEZ Lab sizi bu firmaya yönlendiriyor. Pazar kazanmak için oyuncu ekipmanlarına yönelmişler gibime geliyor.

Hocam şu an aldığım monitörden yazıyorum gayet efsanee ve F/P herkese şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel ötesi.

Bende masasını almayı düşünüyorum şokta ki. Ben üstteki arkadaşın tam tersi şekilde düşünüyorum. Markayı bilmiyorum ama bence pazar payı kapabilmek için ürünlerini normalden ucuza satıyor olabilirler. Masası güzel duruyor ve ve bence fiyatı uygun. Yinede bilgisi olan varsa yazarsa bilgilenmiş oluruz

Galiba zemez lab üst firmaları değil de sitenin temasını aldıkları yer. Zaten sitedeki birçok tuş çalışmıyor.

Vay be ASUS monitörü kaçırdığıma üzülüyordum bir fırsat olabilir mi acaba ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı