Twisted minds monitör alınır mı?

Bütçe
0
Ben merak ettim ürünü aldım. Testlerini de yaptım sorun yok. Fakat ne olur bilemeyiz MSI ASUS gibi köklü bir marka değil. Fiyatına göre en iyisi.

IPS panel monitor kullanıyorum hocam. Hertz değerim düşük olduğu için yeni monitöre yöneldim fakat VA panel olduğu için görüntü kalitesi iyi mi kötümü endişe ettim almadım. Renkler canlı mı hocam memnunmusuz.

IPS panel monitor kullanıyorum hocam. Hertz değerim düşük olduğu için yeni monitöre yöneldim fakat VA panel olduğu için görüntü kalitesi iyi mi kötümü endişe ettim almadım. Renkler canlı mı hocam memnunmusuz.

Ben eski bir monitörden geçtim. O yüzden bütün özellikleri bana uzay gemisiymiş gibi geliyor. Hafif ghosting yapıyor fakat dikkatli bakmazsan anlaşılmıyor. Ölü piksel görmedim. Ekran çok hafif kurulumu basit. Markası yeni bir marka hakkında hiçbir şey bilmiyorum fakat bu piyasada bu özellikleri verebilen başka bir monitör yok. Almak istersen 2 yıl garantisi var. Sen 2. monitörlere falan her şeye bak daha iyisini bulamazsan bence bunu al.

Kusura bakmayın hortlatıyorum.

Son durum nedir şimdi ? Bu markanın monitörleri alınır mı alınmaz mı ?

Forumlarda alanlar ve kullananlar var. Genel olarak şikayet eden yok. Fiyat olarak çoğu markadan daha iyi ve daha fazla özelliğe sahip. Hatta ben bile 2K modeline gaz kesiyorum.

Kusura bakmayın hortlatıyorum.

Son durum nedir şimdi? Bu markanın monitörleri alınır mı? Alınmaz mı?

Ben 7 ay gibi bir süre önce aldım. Daha hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatına göre diğer modellerden çok ucuz olduğu için bunu tercih ettim. 60 Hz'den 180 Hz geçmek de muhteşem bir duyguymuş. Kısaca F/P olduğu için en iyi seçenek bu.

Twisted minds 22 TM22FHD 100 IPS FHD 100Hz 1ms aldım görüntü kalitesi nasıl? video film vs işte

Keisnlikle alınır efsane hocam zaten anlamanız lazım forma fark ettiyseniz açıldıktan sonra tekrar benim tarafımdan cevap verilmemiş yani gayet memnunum Omega 5 akıcılık desen var ne yok ki. :)
twisted minds 22 tm22fhd 100 ips fhd 100hz 1ms film video kalitesi nasıl sence ? ,

Son düzenleme:
Twisted minds 22 TM22FHD 100 IPS FHD 100Hz 1ms aldım görüntü kalitesi nasıl? Video film vs işte.

Twisted minds 22 TM22FHD 100 IPS FHD 100Hz 1ms film video kalitesi nasıl sence?

Hocam bunu yeni çıkarmışlar ben 180Hz ve VA panel olanını kullanıyorum IPS panel elbetteki film dizi için iyi olacaktır. Çünkü ıps paneller renkleri daha canlı ve doygun vermeleri ile bilinirler .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı