Synthwav3
Decapat
Daha fazla
- Monitör
- TM22FHD120IPS
Öğrenciyim. Bütçem çok fazla değil. Yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Twisted Minds'in bu monitörünü buldum. Çok da önemli değil benim için. Zaten 120 Hz monitör kadar bir monitör arıyordum. 1 ms de gayet benim için yeterli. Önceki kullandığım monitör 60 Hz'Ti. Bilgisayarımda zaten çok performanslı bilgisayar değil. Çok fazla da oyun için kullanmayacağım. Sadece Valorant, GTA, Minecraft tarzı oyunlar oynadığım için böyle bir monitör almayı tercih ettim. Çok fazla da bütçem yok. Önceki açtığım konuda bir hocamız da bana öneri yapmıştı. Ayrıca bu zamanlarda da çok fazla bu monitörü duyuyordum. Trendyol'da araştırdığım zaman fiyatı tam bana göreydi. Sizce alınır mı? Aşağıya link bıraktım.
ty.gl
Ayrıca bilgisayarım GTA 5'te 140 civarı FPS alıyor. Minecraft'da zaten yeterli olarak FPS'imi alıyorum, ortalama 400 FPS kadar. Valorant'ta da 250 FPS kadar bir FPS alıyorum.
Twisted Minds 22" TM22FHD120IPS FHD 120HZ 1MS HDMI DP IPS ÇERÇEVESİZ GAMING MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
Twisted Minds 22" TM22FHD120IPS FHD 120HZ 1MS HDMI DP IPS ÇERÇEVESİZ GAMING MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ayrıca bilgisayarım GTA 5'te 140 civarı FPS alıyor. Minecraft'da zaten yeterli olarak FPS'imi alıyorum, ortalama 400 FPS kadar. Valorant'ta da 250 FPS kadar bir FPS alıyorum.