Twitch 11 yıldır kullanılmayan kullanıcı adını verir mi?

ConnorRK800

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Twitch'te en son 11 yıl önce aktif olmuş bir kişi var ve o kişinin yaptığı nickname benim kullanacağım nickname. Sizce Twitch'e mail atsam bana olumlu bir dönüş yaparlar mı?

Sanmıyorum ama denemekte fayda var.

Sanmam, İnstagram verir ancak Tiwitch vermez.

Şu nickname sahiplenmeye çalışma olayını asla anlamıyorum, vermezler neden versinler?

Tanınmış kişilere bile vermiyorlar istedikleri kullanıcı adlarını. Hesabın sahibi ile görüşmen gerek maalesef.

Tanınmış bir yayıncı iseniz veriyorlar. Tabii uzun bir prosedürü var ama evet, veriyorlar. Her isteyene vermiyorlar sadece.

Tanınmış bir yayıncı iseniz veriyorlar. Tabii uzun bir prosedürü var ama evet, veriyorlar. Her isteyene vermiyorlar sadece. İlk aklıma geleni Levo'dur.
Levo banlı değil mi? Ne zaman verdiler ona?

Merhaba. Twitch'te en son 11 yıl önce aktif olmuş bir kişi var ve o kişinin yaptığı nickname benim kullanacağım nickname. Sizce Twitch'e mail atsam bana olumlu bir dönüş yaparlar mı?
Hocam bir şey merak ettim. En son kaç zaman önce aktif olduğunu nerden bakiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…