@Silinen üye
Twitch turbo gibi bir şey var dı izleyenler için mi yada yayıncılar için mi bilmiyorum kendi internet sağlayıcından da turbo gibi bir paket alabilirsin gene yayıncılar için mi yoksa izleyicelere de faydası olur bilmiyorum araştırman faydalı olur mantık olarak indirme ve yükleme hızını artırıyor 720p de izlemen mümkün olur sanırım.
Ben de bir şey soracağım twitch drop dan daha bir şey aldın mı hiç nasıl geliyor ilk önce twitch'e bildirim olarak mı geliyor yoksa direk oyundan mı öğreniyoruz?
Dün for honor'da(17-22 Ekim arası drop ) drops vardı izlememe rağmen bir şey gelmedi ve 10dk izleme ve üzeri izlemelere ödüller vardı hesabım da bağlı anlamadım bir şeyi yanlış mı yapıyorum merak ettim.
Twitch sunucularından dolayı donma sorunları yaşanıyor.
Ya da yayıncının İnternet hızından kaynaklı FPS ve Paket kaybı yaşanabiliyor.
Sabit yüklenen bir video kadar hızlı olmayacaktır. Ama söylediğin hızlarda donmaması gerekiyor.
İzlediğin yayında ''Low Latency'' ayarının açık olup olmadığını kontrol et.
Bu ayar Twitch yeni geldi. Çok istikrarlı çalışmıyor. Genelde yayının takılmasına neden oluyor.
@26318 Low latency seçeneğinin seçili mi olması gerekiyor acaba? Bende de 24Mb internet var fakat twitch'te 480p'de bile donmalar yaşıyorum da belki çözülür.