Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım?
Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın.Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım?
Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi?Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın.
Yok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada.Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi?
telefondan iptal ettim yeniden abone olabilirsiniz diyor yani yenilenmeyecek galibaYok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.