Twitch Alt Yazı Plugini

27yusuf27180

Hectopat
Arkadaşlar twitch adlı yayın platformunda fiziksel engelli kardeşlerimiz yayın yapıyor. Dolayısıyla konuşmada zorluk yaşadıkları için chati kullanıyorlar. Sorum şu, yayıncının konuştuklarını birebir alt yazıya döken bir plugin var mı?

Öyle bir plugin var mı bilmiyorum ancak yayıncı kardeşimizin konuştuğunu pluginde pek anlayamayacaktır. Kardeşimizi anlamaya çalışalım anlayamıyorsak sadece yayınını oynayışını vs. izleyin...

Amaç burada yayıncıya destek vermek. Pluginin anlayıp anlamayacağını ise deneyerek öğreniriz. Lütfen konu hakkında bilginiz yok ise cevap yazmayın. Teşekkürler...

Bir zamanlar şöyle bir çözümü vardı bunun, hala işe yarıyor mu bilemiyorum kardeşim.

İşine yarar mı bilmiyorum ama bunlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Dostum videosunu da attığım bu siteyi tavsiye ederim. Araralırnda en hızlı ses algılayanı bu.
Örnek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…