Kalite sadece bitrate ile sınırlı değil. Verdiğin preset de önemli, seçtiğin çözünürlük de önemli, profil de önemli eğer OBS'i çok iyi biliyorsan x264 Custom kodları da çok önem teşkil ediyor yani oradaki ayarlar birbiri ile bağlantılı hepsi birbirini etkiliyor. Ekran kartından veriyorsan En iyi kalite, Kalite, Performans minlavinde seçenekler var. Cpu dan veriyorsan Very Fast, Faster, Medium gibi seçenekler var Very Fast verirsen yayının daha çok pixelleşir Medium verirsen daha az pixelleşir ancak bunu yaparken de Cpu üzerinden verdiğin için işlemci kullanımın çok artar. Test'i minimum 30 sn yapman daha mantıklı sunucunun stabil bir şekilde çalışıp çalışmadığını görebilirsin ancak yine sunucuda bitmiyor, kullandığın İnternet servis sağlayıcının'da Twitch'e olan bağlantısı ve yurtdışı çıkışlarının stabil olması büyük önem taşıyor. Superonline kullanıyorsan vay haline yurtdışına çıkamazsın yüksek derecede kısıtlama mevcut tabi bunu bazı çözümler ile aşabiliyorsun ancak masraflı bir çözüm. Örnek olarak benim test ekranımın resmini ekliyorum kalite deki 89 95 lere takılmana pek gerek yok o program ile alakalı bazen 0 bile çıktığı oluyor. Benim upload hızım 50 olduğu için 10000+ şeklinde stabil bağlantı alabiliyorum. Yani Twitch izin verse ve 8250 Bitrate ile sınırlı olmasa şuan 15000 Bitrate bile verebiliyorum ki yine verebilirsin ancak kalite seçeneklerin gelmez obs görselini de ekliyorum.