Twitch bit dolandırcılığı yapan kişilerin listesini nereden bulabilirim?

• Konuyu başlatan Melys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 53.169

Melys

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
1673407069442.png

Böyle bir liste var bunu nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Amazon nasıl şirket anlamadım yoksa Amazon TR mi tuhaf.

Hocam Twitch aldığı paraya bakıyor. Kaç defa şikayet etmeme rağmen tınlamadı. 200 kişi izleyen yayıncı vardı chatine toplasan 5 kişi yazıyordu.
Dedim ki "200 kişi izliyor neden 5 kişi yazıyor. Moderatör atladı. "oyun oynayan yemek yiyenler izliyor nasıl yazsınlar" "dedi. 195 kişi hepsi mi oyun oynuyor dedim banladı. Şimdi bit hırsızlığı listesine baktım o kadın yayıncıda var.
Bunlar daha bilinen. Bilinmeyen o kadar var ki.

Bu arada pqueenin moderatöre de yapmış söylentilere göre.(doğruymuş çalmış)
Şunu da atayım ona göre belki yayıncı izlersiniz.

Son düzenleme:
Çok şaşırdığım isimler var ya inanamadığım kişiler var.

Hocam arkadaşın attığı eski liste. Yeni listede PqueeN ekibinden hebele veya görünce dalasım gelen kosif denilen herifte var.

Olay nedir bu arada? Bir de CC nedir herkes yazmış.

Hocam kredi kartlarını çalıyorlar. Sonra da yayıncılara donate atıyorlar. Bu sayede hem arkalarında iz bırakmıyorlar. Ayrıca kredi kartını çalanlar ile bağış alan yayıncı parayı kendi aralarında paylaşıyorlar. CC ise kredi kartı patlatma olarak düşünebilirsin.

Hırsızın platformunda hırsızlık olur. (Emeğiyle kazananı ayrı tutarım)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kredi kartlarını çalıyorlar. Sonra da yayıncılara donate atıyorlar. Bu sayede hem arkalarında iz bırakmıyorlar. Ayrıca kredi kartını çalanlar ile bağış alan yayıncı parayı kendi aralarında paylaşıyorlar. CC ise kredi kartı patlatma olarak düşünebilirsin.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı