Çözüldü Twitch Dilimdeki Kanallar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sertaç Binli

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri (IT)
Selamlar,

Bir süredir twitch'e giriş yapmıyordum. Daha önceleri twitch'e girdiğimde ve herhangi bir oyun seçtiğimde twitch otomatik olarak dilimdeki kanalları bulup Türkçe yayıncıları gösteriyordu. Ancak şimdi kontrol ettiğimde dilimdeki kanallar bölümünde Türkçe hariç her dilde yayıncılar görünüyor.
Twitch ayarlarını kurcaladım, acaba ben mi farkında olmadan üyeliğimin dil ayarlarını değiştirdim diye ancak zaten böyle bir ayar değişikliği olmadığını fark ettim.

Bu bana özgü bir problem mi? Yoksa geçici bir durum mu?

Sizlerde durum nasıl?

Eğer bende bir problem varsa, nasıl düzelteceğim hakkında desteğinizi bekliyorum.

Çözüm
Twitch arayüz ve bağlantı sistemini değiştirdi. Artık filtre seçenekleri ile siteyi gruplandırıyor.
Bağlatıyı yer imlerine ekleyebilirsiniz. Sadece kanalların olduğu sayfayı açacaktır.
Türkçe yazan yere tıklarsan, Türkçe filtresi eklenecek ve sadece Türkçe yayınlar gözükecektir.
Eğer Türkçe yazısı gözükmüyorsa, Filtre ekle diyerek ekleyebilirsin.

Çerezleri silmediğiniz sürece, bağlantıyı açtığınız da sadece Türkçe kanallar gözükecektir.
Twitch arayüz ve bağlantı sistemini değiştirdi. Artık filtre seçenekleri ile siteyi gruplandırıyor.
Bağlatıyı yer imlerine ekleyebilirsiniz. Sadece kanalların olduğu sayfayı açacaktır.
Türkçe yazan yere tıklarsan, Türkçe filtresi eklenecek ve sadece Türkçe yayınlar gözükecektir.
Eğer Türkçe yazısı gözükmüyorsa, Filtre ekle diyerek ekleyebilirsin.

Çerezleri silmediğiniz sürece, bağlantıyı açtığınız da sadece Türkçe kanallar gözükecektir.

Son düzenleme:
Çözüm
Yanıtlar için teşekkür ederim. Filtre eklemesi ile Türkçe kanallara ulaşabiliyorum.
Öğrenmek istediğim sistem mi değişti, yoksa bende mi sıkıntı var kısmıydı ve cevabını da almış oldum.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…