Twitch fake bit nasıl olabiliyor?

Bu yöntemler 1999'da kaldı, artık daha gelişmiş ve kaçışın daha zor olduğu sistemler var.
Burada bahsetmeyeceğim ancak araştıranlar bilgi edinebilir, uygulanması veya özenilmesi tavsiye edilmez.
Dini ve ahlaki boyutunun yanında suç unsurudur.

99 Hala kurcalasan pek çok backdoor bulunabilir. Zaten 1 tane patlatsan yeterli.

Herkesin bildiği rus bir site var, çalıntı hesap vs satılıyor hatta, orada atıyorum 70000 bit alıyorsunuz 100 dolar, sizin yayınınızda parça parça geliyor bitler, bu tarz hırsızlık dönem sitelerden bu hizmeti satın alıyorlar, Türkiye'den bir yayıncı ile anlaşıp komisyon karşılığında çalışıyorlar, malum siteye girip ilanları ve sipariş yorumlarını görebilirsiniz.
Tabi bu bir ayağı birde hiç taşeron olmadan kendi çalıntı kartları ile yapanlar da var, gene çoğunlukla yabancılar Türkler aracı oluyor ve yayıncı ile anlaşıp komisyon karşılığı bu işi yapıyorlar.
Olayı net anlatabilecek var mı?

@DateALivee O bahsettiğin siteyi biliyorum burda link vermek ne kadar doğru ama bi ara orda işte fortnite gibi oyunlar satılıyodu yüksek skinli falan instada illaki görmüşsünüzdür işte 25 skinli fortnite hesapı 30 lira 50 lira bu adamlarda o siteden 5 liraya 10 liraya alıp satıyolardı şahsen denemiş olabilirim

Kanka 1.5 yıl sonra mesajına karşılık veriyorum ama bence site adını güncelle yani sil o site fazla dile düşmesin yavaştan gene bu işler başladı tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…