"Twitch hesabın askıya alındı" uyarısı

Hyperf1low

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 4770-ASUS Q87M-PLUS/BM6AE - Samsung 16 GB (2x8) DDR3 1333 MHZ Dual - MSİ GTX 1060 6GB GAMİNG X - Transcend 128GB 2.5" SATA III SSD720-Toshiba 500GB DT01ACA050- Seagate Momentus ST9500325AS 500 GB HDD
Bugün Twitch'e girdim hesabımın bağlı olmadığını gördüm. Hesaba girmeye çalıştığımda hesabın askıya alındı diyor. Bu şey kaç güne geçiyor?

Ben de geçenlerde özelden birisine "maymun" dediğim için bu şekilde üyeliğim askıya alındı. 1 ay kadar sürebilir diye bir uyarı mesajı geldi. Ama 2 hafta sürdü. İşin tuhaf tarafı yayıncılar ana bacı allah kitap demeden saydırıyor, aynı şekilde chat üzerinden takipçilerde cinsiyetçi ne nefret söylemini ilgilendiren şeyler yazıyor, ama hiçbir ceza uygulaması olmuyor :)

Bende aynı sorunu yaşamıştım destekle iletişime geçip kaldırmıştım yasağı. Kurallara aykırı birşey de yapmamıştım oysa ki.

Şu an bile izlediğim yayıncı cinsiyetçi/ayrımcı sözler sarf ediyor. Yani Twitch'in kurallarını ihlal eden bir davranış sergiliyor. Tabi şikayet etsem eminim ki bir ceza uygulanmayacaktır. Ve hiçbir şekilde şikayetime geri dönüş yapmayacaklar :) Böyle değişik bir platform işte Twitch.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı