Ryzen 2700x ve RTX2060 öneririm öncelikle. Her iki bileşenin de yayın performansı iyi. Yani ister işlemciden, ister ekran kartı kodlayıcısından yayını verebilirsiniz. Diğer bileşenler olarak da 2x8 3000Mhz CL15 bir RAM, x470 chipset bir anakart, 250GB SSD ve 1TB HDD öneririm. Kasa ve PSU da sizin zevkinize kalmış. İlerleyen zamanlarda da iki fanlı bir sıvı soğutma alabilirsiniz. Ryzen işlemcilerde, yeterli soğutma sağlandığında işlemcinin 4.35 sınırını otomatik aşma özelliği mevcut.
Not: 2700x yerine 2600x alınıp, bütçede hafif bir oynama yapılarak RTX2070 de alınabilir. Size kalmış. Bir alternatif olarak da RX 590 önerebilirim. Şu an kullanıyorum, gayet memnunum.
Not2: Şimdi tek tek link atamıyorum. Farklı farklı yerlerden tek tek araştırın hocam daha uyguna gelir. Gelecek olan diğer yorumları da tartın-ölçün ve kararınızı ne çok geciktirin, ne de çok aceleci olun. Ben sistem toplamak için araştırma yaparken belki 3-4 ay düşündüm, araştırdım. Dolar kurunun 5.30'lara düştüğü an Amazon'dan ve Türkiye firmalarından parçaları tek tek topladım.