Twitch için GTX 750Ti sistem toplama tavsiyesi

aklımdaki plan hocam 2 yada en geç 3 ay boyunca yayın yapmak günlük 3 saat ile 5 saat yayın yapacağım 3 ay sonra kart ile ekran kartı alma hevesim vardı ama şuanlık öneren olmuyor ufaktan hayallerim suya düştü bir süre bekleyip 4 ile 5 bin liralık sistem toplayacağız gibi duruyor 😒
İtopyada satılan Dadg2 oldukça iyi bir bilgisayar. İşlemcisi 6 çekirdek 12 izlek. Yayın için mükemmel.

Hocam zamanında FX6300 ile i3 4160 mı ne öyle işlemcileri kıyaslıyorlardı. FX6200 tek çekirdeğe yüklenen oyunlarda sıkıntı çıkarır. Oyunda anlamsız olarak ani droplar oluşur.
anladım günümüzdeki pek çok oyunda artık oyun motorları gelişti tek işlemciye artık yük bindirmiyor örnek olarak ben world of tanks oynuyorum oyun eskiden tek çekirdeğe yük bindiriyordu şuan eşit dağıtıyor işlemciye işlemi çok kararsızda kaldım şuan
İtopyada satılan Dadg2 oldukça iyi bir bilgisayar. İşlemcisi 6 çekirdek 12 izlek. Yayın için mükemmel.
sağolun hocam listeme ekledim bu bilgisayar olmaz ise kredi kartımdan taksitli almaya zorlayacağım kendimi

Neden GTX 750 Tİ bir ekran kartı ile oyun oynamakta zorlansın ki, GTA 5 60 FPS + alabilir mesela.
Konuya gelirsek GTX 750 Tİ Yerine GTX 760 alabilirsin.
Daha iyidir sonuçta.
Butun ayarlari en dusuge alip 1080p de pikselleri saymak istiyorsaniz Gtx 750Ti li sistem toplayin. 750Ti ile ancak Lol, Csgo oynarsiniz gerisinde 60fps falan hayal ancak surekli drop yersiniz. Ayrica bu yayincilik isi icin alinabilecek sistem degil ki adami yalnis yonlendiriyorsunuz. Eger ki bu kisi gunde 5 saat yayin yapmak ayrica kalite istiyorsa artik Ryzen sistem toplamali ve 4-5K parayi gozden cikarmali bu kadar basit. Bilgi kirliligi yapip insanlari yalnis yonlendirmeyin.
Bu sistem şuan hazır satılık hocam alıp bunu twitch yayın yapmakta kullanıcam bu ay böyle idare edip bir iki ay sonra kredi kartından güzel ekran kartı alıp yükselteceğim bana önemli olan iki üç ay idare etmem

twitch yayın yapmada sorun olurmu acaba bakıyorum internette çok seçenek çıkıyor adam bu şekil yazmış FX X6 6200 AM3+ 3.8GHz 14MB Cache 32nm İşlemci bu şekil yazıyor tereddütte kaldım şuan
Aklımdaki plan twitch üzerinde yayın 720p olarak yayın açmaktır bilgi alıp ona göre adama onay vericem buluşup bilgisayarı alacağım lütfen fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazınız teşekkür ederim şimdiden hepinize
Bu sistemi alirsan parana yazik edersin ki eger ilerde bu ise devam etmek istersen yukseltme yapmak istersen yapamazsin. Komple ddr4 e gecis yapicaksin yeni board islemci vs.... Bunlar hep para demek onun yerine biraz biriktiriver hayallerini ertele ve sonrasinda hayalini istedigin sekilde gerceklestir. 4-5K para biriktirsen zaten Ryzen sistem alirsin hem yuksek cozunurlukte oyun oynar hem de yayin yaparsin.

Butun ayarlari en dusuge alip 1080p de pikselleri saymak istiyorsaniz Gtx 750Ti li sistem toplayin. 750Ti ile ancak Lol, Csgo oynarsiniz gerisinde 60fps falan hayal ancak surekli drop yersiniz. Ayrica bu yayincilik isi icin alinabilecek sistem degil ki adami yalnis yonlendiriyorsunuz. Eger ki bu kisi gunde 5 saat yayin yapmak ayrica kalite istiyorsa artik Ryzen sistem toplamali ve 4-5K parayi gozden cikarmali bu kadar basit. Bilgi kirliligi yapip insanlari yalnis yonlendirmeyin.

Bu sistemi alirsan parana yazik edersin ki eger ilerde bu ise devam etmek istersen yukseltme yapmak istersen yapamazsin. Komple ddr4 e gecis yapicaksin yeni board islemci vs.... Bunlar hep para demek onun yerine biraz biriktiriver hayallerini ertele ve sonrasinda hayalini istedigin sekilde gerceklestir. 4-5K para biriktirsen zaten Ryzen sistem alirsin hem yuksek cozunurlukte oyun oynar hem de yayin yaparsin.
Sağolun teşekkür ederim bilgilendirme için en kötü ihtimal biraz daha beklemek

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı