Twitch için güncel çalışan AdBlock önerisi

schelter

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba, Twitch'de anca reklam giriyor. uBlock ve özel Twitch blocklerlrını kullanıyorum ama işe yaramıyor.
Çalışan var mı?

uBlock Origin en iyisidr, neredeyse kaynak tüketmiyor ve tarayıcınızın hızını çok arttırıyor, AdGuard'dan ise uBlock Origin öneriyorum.

uBlock Origin en iyisidr, neredeyse kaynak tüketmiyor ve tarayıcınızın hızını çok arttırıyor, AdGuard'dan ise uBlock Origin öneriyorum.

Merhaba,
İkisi de normal reklamları engelliyor fakat Twitch onu fixliyor hep.
Hep reklam görüyorum Twitch'de. TwBlocker diye bir uzantı buldum. O göstermiyor. Şu anlık

Merhaba,
İkisi de normal reklamları engelliyor fakat Twitch onu fixliyor hep.
Hep reklam görüyorum Twitch'de. Twblocker diye bir uzantı buldum. O göstermiyor. Şu anlık.

uBlock Origin ile ben twitchteyim, fakat bir sorun yok reklam da yok. uBlock Origin kaynağı en az tüketen reklam engelleyicidir ve tarayıcıyı bir o kadar hızlandırıyor, diğer reklam engelleyiciler biraz daha problemli giriyorlar siteye önermiyorum.

Twitch son zamanlarda reklam vermeyi artırdı. Reklam engelleyici filtrelerini de aşmak için bayağı çabalıyor. Yani Twitch reklamları için filtreler arayabilir veya sürekli farklı çözümlerde gezebilirsiniz. Ama çok aktif tüketiyorsanız aylık 7$ yani 140₺ civarına turbo üyelik de alabilirsiniz. Turbo için özel fiyat yapacaklarını pek sanmıyorum.
Twitch Turbo

Bu arada Ublock Origin veya AdGuard varsayılan engelleyici olarak durmaya devam etsin. İkisinden tercih edecek olsam Ublock Origin kullanırım. Çünkü içerisinde AdGuard'ın temel reklam ve izleyici engelleyen filtrelerini barındırıyor. Kaynak tüketimi daha düşük ve kozmetik süzgeç sistemi daha iyi. Ayrıca bu sistemleri daha hızlı bir şekilde güncelleme yayınlayarak düzeltiyor ve geliştiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı