Twitch için kaç moderatör yeterli olur?

Post Malone

Kilopat
Dostlar Twitch kanalım yavaş yavaş büyümeye başladı kanalımdaki moderatör sayısını kaçta tutmalıyım? 70 takipçim var 5 moderatörüm var şu an yayınlarımı ortalama 20-30 kişi izliyor aynı anda.

Son zamanlarda üne kavuşmuş bir twitch kanalının moderatörüyüm. Genelde 4 kişilik bir mod grubu yeterli olmakta. İzleyici sayısı 1000 civarı olduğunda 6 ya çıkarıldı. Moderatörlerden 2 kişi oyunda dahi olsa chate yetişmek mümkün.

Son zamanlarda üne kavuşmuş bir twitch kanalının moderatörüyüm. Genelde 4 kişilik bir mod grubu yeterli olmakta. İzleyici sayısı 1000 civarı olduğunda 6 ya çıkarıldı. Moderatörlerden 2 kişi oyunda dahi olsa chate yetişmek mümkün.

Dostum peki kanalı geliştirmek için bir tavsiyen var mı? Şu an 80 takipçim var henüz ve 6 gündur yayın yapıyorum. Çekilişler yapıyorum şimdilik sponsorum olmadığı için kendi cebimden veriyorum. Tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube kanalı da aç. Ama paranı arttırmak için değil, eğlence için, eskiden 500 videoda 100 bin anca olabiliyordu. Şimdi 100 video da 50-60 bin aboneyi yakalarsınız. 2. Gelir kaynağınız olur hem de, hızlı gelişirsiniz. Bu arada Fortnite oynuyorsanız yayın da kesinlikle oynayabilirsiniz benimle. Zevk duyarım. Pazartesiden itibaren aktifim.

Dostum peki kanalı geliştirmek için bir tavsiyen varmı? Şu an 80 takipçim var henüz ve 6 gündur yayın yapıyorum. Çekilişler yapıyorum şimdilik sponsorum olmadığı için kendi cebimden veriyorum. Tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırmısınız ?
@mstfaozder 'in dediği gibi. Youtube'dan tanınmak daha kolay. Ordan bir kitle toplarsanız daha iyi bir başlangıç olur. Yani Youtube içinde içerik üretin.

@mstfaozder 'in dediği gibi. Youtube'dan tanınmak daha kolay. Ordan bir kitle toplarsanız daha iyi bir başlangıç olur. Yani Youtube içinde içerik üretin.

Zaten önce Youtube'da içerik üretiyordum. Kanalım hala duruyor. Twitch'e bir hafta önce başladım

YouTube kanalı da aç. Ama paranı arttırmak için değil, eğlence için, eskiden 500 videoda 100 bin anca olabiliyordu. Şimdi 100 video da 50-60 bin aboneyi yakalarsınız. 2. Gelir kaynağınız olur hem de, hızlı gelişirsiniz. Bu arada Fortnite oynuyorsanız yayın da kesinlikle oynayabilirsiniz benimle. Zevk duyarım. Pazartesiden itibaren aktifim.

Teşekkür ederim tabiki seninle oynarız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı