Yazılıma başlamak mantıklı olur mu?

lostchanceee

Picopat
Daha fazla  
Yazılıma başlayasaım var. Python dilinden falan bu işe girişmek mantıklı mı? Normalde bilgisayarlar ileyimdir yani yazılım değil de işletim sistemini modlamak hazır yazılımları kullanmak gibisinden bu dillerede az çok merak var. Çoğu kişi bumesleğe iyi değil gecesi gündüzü yok diyor, bu neden ile girsem mi bilemedim bu işe. Sizce?

Yazılıma başlayasaım var. Python dilinden falan bu işe girişmek mantıklı mı? Normalde bilgisayarlar ileyimdir yani yazılım değil de işletim sistemini modlamak hazır yazılımları kullanmak gibisinden bu dillerede az çok merak var. Çoğu kişi bumesleğe iyi değil gecesi gündüzü yok diyor, bu neden ile girsem mi bilemedim bu işe. Sizce?

Hocam yazılım yapacaksanız bir oyun kodlamayı deneyin Erzurum gibi bir oyun yapsanız kârdır.

Bence mantıklı ama önü çok açık değil.

Hocam yazılım yapacaksanız bir oyun kodlamayı deneyin Erzurum gibi bir oyun yapsanız kârdır.
Oyun değilde, rufus gibi programlara hayranım developer arasında olmayı düşünüyorum daha çok tabi oyunlarada ilgim var deneyerek bazı oyunlar yapasım var.

Oyun değil de, Rufus gibi programlara hayranım developer arasında olmayı düşünüyorum daha çok tabii oyunlarada ilgim var deneyerek bazı oyunlar yapasım var.

Hocam bence bir oyun kodlamayı deneyin bir bomba çıkış yapsanız ömrünüz boyunca bolluk içinde yaşayıp gidersiniz hele şu yapay zeka varken denemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı