İşte müzik olmayan yerde de yok.Yayının büyük bölümünde varsa direk kesiyolar. Benim yayın girişinde var sadece o kısıma telif atılıyor mesela.
İşte müzik olmayan yerde de yok.Yayının büyük bölümünde varsa direk kesiyolar. Benim yayın girişinde var sadece o kısıma telif atılıyor mesela.
İşte dediğim gibi yayın genelinde telifli müzikler dinlediysen direk videoya atıyolar. Bunu deneyip görebilirsin mesela belki yanlış biliyorda olabilirim ama ben sorunumu böyle çözdüm. Bunun için Twitch şöyle bir program geliştirdi. Ayrıca merak ettiğin bir şey varsa yayınlarla alakalı sorabilirsin.İşte müzik olmayan yerde de yok.
Haaa.İşte dediğim gibi yayın genelinde telifli müzikler dinlediysen direk videoya atıyolar. Bunu deneyip görebilirsin mesela belki yanlış biliyorda olabilirim ama ben sorunumu böyle çözdüm. Bunun için Twitch şöyle bir program geliştirdi. Ayrıca merak ettiğin bir şey varsa yayınlarla alakalı sorabilirsin.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.