Twitch oyun yayınları için sistem tavsiyesi

fathemre

Centipat
Arkadaşlar Twitch üzerinden yayın yapacağım daha önceden arkadaşımın PC'si üstünden yapıyordum Vatan Bilgisayar'dan hazır bir OEM toplama PC gözüme çarptı sizce sorunsuz bir şekilde yayın yapılır mı? Ek olarak 8 GB RAM daha ekleteceğim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 1600 B2 REV. - 585TL
B450M S2H - 450TL (İndirim kovalanıp 400'e kadar düşürülebilir)
2*8 3200 RAM - 500TL (3000MHz 415TL'e kadar düşürülebilir)
Nitro+ RX580 4GB - 1185TL
SX8200PRO 500GB - 500TL (A400 veya Gigabayte ile 360TL'e kadar düşürülebilir)
Spec-05 550w - 550TL

3750TL ediyor ve olabilecek (bence) en iyi 1080P giriş seviye sistem.

Bence yazdığım sistemi ekran kartını 1660S civarı yapıp almanız daha makul.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bu sistemde 4gb sapphire nitro + var ayrıca r5 1600 var sizce benim incelediğim sistem fiyatına göre daha iyi bir sistem değil mi?

Önerdiğiniz kasayı kendim kullanıyorum, hava akışı iyi değil. Çok küçük olduğu içinde bir takım sorunlar çıkartıyor, mesela bu kasanın içinde gelen VS550'nin kabloları çok kalın, ekran kartınızın güç beslemelerini taktığınızda kablolar cama dayanıyor ve camın kapanmasını engelliyor. Harddisk yuvasına harddiskinizi taktığınızda aynı şekilde sata kablosuda cama dayanarak camın kapanmasını engelliyor, sırf bu yüzden harddiski yuvasına ters taktım. Ayrıca kasanın hava alabileceği delik yanlarda ve önde var o deliklerde resimde gördüğünüz gibi küçük, başka yok. Daha başka bir kasa düşünülmeli. Bu adam yayıncılıkta yapacağı için bence hem oyun hem render işlerinde iyi olan bir işlemci seçilmeli.

Son düzenleme:
Toplama almayın şu sistemleri, sonra bir sıkıntı çıktığında kasayı ordan oraya taşıtmak zorunda kalıyorsunuz.

vatan bilgisayardaki hazır sistemden daha iyi tavsiye sistem önerebilir misiniz fiyat performans odaklı şimdiden teşekkür ederim

vatan bilgisayardaki hazır sistemden daha iyi tavsiye sistem önerebilir misiniz fiyat performans odaklı şimdiden teşekkür ederim
Ben size sistem öneremem, hazır sistem yerine indirim kovalayarak parça parça almanız en mantıklısı çünkü. Yayıncılık için nasıl bir sistem kurulması gerektiği hakkında bildiğim şeyler, RAM'in yüksek olması gerek, işlemcinin ise hem render, hem de oyun performansının iyi olması gerek. Başka arkadaşlar yardımcı olacaktır size.

İtopya'dan aldığım parçalarda hiç sıkıntı yaşamadım ama hazır sistemlerde çok şikayet eden var, mağazayı araştırıp güvenilir bulursan üstteki sisteme bakabilirsin(4429,48 TL).

Bu sistem yetmez bence yayıncılığa. RAM'i az, kasa yüzünden bileşenler ısınabilir, işlemci için ben 2700X diyorum. Hem oyun hem yayın için iyi bir işlemci fiyatına göre.
Kasanın önünde hava alacağı geniş bir yer varmış, Power Boost'u görünce bir önyargıyla yaklaşıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…