Twitch oyun yayınları için sistem tavsiyesi

Bu sistem yetmez bence yayıncılığa. RAM'i az, kasa yüzünden bileşenler ısınabilir, işlemci için ben 2700X diyorum. Hem oyun hem yayın için iyi bir işlemci fiyatına göre.
Kasanın önünde hava alacağı geniş bir yer varmış, Power Boost'u görünce bir ön yargıyla yaklaşıyor insan.
İlk şekliyle almayacak zaten, sürprizbozanın içindeki değişiklikleri yapacak. 16 GB RAM, 2600X işlemci, MB511 kasa ve SX8200 PRO M.2 SSD. En sonda yazdığım fiyat değişikliklerden sonraki fiyatı. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan aldığım parçalarda hiç sıkıntı yaşamadım ama hazır sistemlerde çok şikayet eden var, mağazayı araştırıp güvenilir bulursan üstteki sisteme bakabilirsin(4429,48 TL).
Fiyatı yanlış yazmışsınız herhalde. Dediğiniz değişiklikleri yaptığımda 4674₺ yapıyor

Bütçeniz uyar mı bilmiyorum ama bu fiyata iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum bir miktar ekleme ile kasa cooler master mb511 mesh panelli seçilebilir hava akışı gayet iyi olduğunu duyduğum bir ürün

Arkadaşlar Twitch üzerinden yayın yapacağım daha önceden arkadaşımın PC'si üstünden yapıyordum Vatan Bilgisayar'dan hazır bir OEM toplama PC gözüme çarptı sizce sorunsuz bir şekilde yayın yapılır mı? Ek olarak 8 GB RAM daha ekleteceğim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem psu xigmatek 600w yapıp alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı