Twitch Prime 3 ay ücretsiz abonelik verdi

medqee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Twitch Prime ile bir yayıncıyı ilk ay ücretiz diye abone oldum sonra 2. ay da abone oldu. Bugün 3. ay abone oldu kartımda para yok borç olur mu diye sordum modaratörlere. Olur dediler. Amazon Support'a hangi seçenekten yazacağım?

Her ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten prime ile sıkıntı yok ki?
aynı adama abone oldum

Her ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten prime ile sıkıntı yok ki?
ve prime ile para vermedim zaten ben prime deneyinden abone oldum

Her ay birisine ücretsiz abone olabiliyosun zaten Prime ile sıkıntı yok ki?

Kartımda para yok kendiliğinden Prime ile abone oluyor karttan da para çekmiyor ininal kullanıyorum gözükmüyor ininalda borç ödencek gibi bir yer varsa söyler misiniz?

Banada aynısı olmuştu 1 ay ücretsiz kullandım ve sıkıntı çıkmadı uzun süre boyunca para vermeden kullanmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum

İninal ön ödemeli bir kart. Borç işi olmaz.

Moderatörlere sordum olabilir dediler çünkü abone olmam için aboneliğim olması gerek abonelik içinde 10 TL kartan çekmesi lazım ama çekmiyor Amazon Prime supporta nereden yazacağım.

Bana da aynısı olmuştu 1 ay ücretsiz kullandım ve sıkıntı çıkmadı uzun süre boyunca para vermeden kullanmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Zaten ilk 1 ay ücretsiz bundan sonrası anormal.

Arkadaşlar 25bin ceza falan gelmez değil mi lütfen yardım edin Amazon aboneliğimi nereden sildireceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…